Mirësevini në Dyqanin më të Mirë të Verës!
Rruga Kastriot Muço, Fier, Albania. Tel: +355 69 295 1806

Aktivitete

Medalje ari dhe medalje argjendi ne panairin e veres “Open Ballkan” .

( Eventi u mbaj ne datat 1-4 shtator 2022 )
86758868

 Festa e Clirimit & Cokollates & Wine Faba.

 Juga e Bardhe WinnerTrophy (Competizione Balcanica) Pergezime nga Kryebashkiaku Armando SubashiAntoneta Dhima etj. (15 Tetor 2022 )
86758868
Minimum 4 characters