RAKI ENTUZIAZËM

1000 L00

Category: Product ID: 1612

Description

RAKI ENTUZIAZËM

Nga distilimi i verërave më cilësore dhe stokimi për një periudhë në fuçi lisi, lind kjo raki e mrekul-lueshme me ngjyrë brilante të artë 40% alk.
GRAPPA ENTHUSIASM

By distilling quality wines and the storage for a period in oak barrels, born this wonderful brandy brilliant golden color 40% alc.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “RAKI ENTUZIAZËM”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Minimum 4 characters