Chardonnay

(1 customer review)

1000 L00

Category: Tag: Product ID: 395

Description

CHARDONNAY

Varieteti Chardonnay, karakterizohet nga një ngjyrë e verdhë e artë, brilante dhe nga një aromë delikate e freskët origjinale e frutit.Ideale për shoqërimin e peshkut, mishit të bardhë, antipastave dhe djathrave.Serviret në temp. 8-10° C   Alk-13.5%

 

 

CHARDONNAY

Chardonnay variety, characterized by a golden yellow color, brilliant and a delicate flavor of the original fresh fruit.Ideal to accompany fish, white meat, different appe-tizers and chees. served in 8-10° C  Alc-13.5%

1 review for Chardonnay

  1. dsfdsa

    jeni njesha

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Minimum 4 characters