JUGA E BARDHË

(1 customer review)

1200 L00

Category: Tag: Product ID: 439

Description

JUGA E BARDHE
Lind nga vreshta me dendësi të rregullt për hektar.

Varietetet që e komponojnë janë Chardonnay & Sau-
vignon Blanc.

E përshtatshme për të gjithë llojet e peshkut dhe të
mishrave të bardhë.
Serviret në temperaturën.8-10° C   Alk -13 %
Wine comes from wines a low yeld for hectare. The

wines that compose it are Chardonnay & White Sauvi-
gnon. It goes well with fish and white meat. It should

be served at.8-10° C     Alc -13 %

Additional information

Silver

Silver, Medal

1 review for JUGA E BARDHË

  1. fabakant

    Super Cmim

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Minimum 4 characters