Kabernelo

2000 L00

Category: Tag: Product ID: 2010

Description

KABERNELO 14 % alk

Gërshetim Sangiovese & Kabërnet Sauvignon, për-
katësisht 80% dhe 20%. Fermentimi dhe stokimi së

bashku në fuçi lisi Franceze për 24 muaj, lind kjo verë
e mrekullueshme. Ngjyrë e kuqe dhe brilante, shije e
thatë e dashur dhe emocionale.
Ideale me antipasta të ndryshme, mish të kuq, djathra te stazhonuar
dhe peshk zgare.
Serviret në temp. 16 – 18°C

Weaving Sangiovese & Cabernet Sauvignon, 80% and
20% respectively. Fermentation and stocking together

in French oak barrels for 24 months, there is this won-
derful wine.

Brilliant red colour, dry taste, pleasant and charming,
it ideally matches with different appetizers, red meat,
cheeses and grilled fish.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kabernelo”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Minimum 4 characters