KABERNET Sauvignon Rezerva

1600 L00

Category: Tag: Product ID: 387

Description

Verë e vjetëruar në fuçi Lisi për 6 muaj dhe e mbajtur në vaska INOXI të paoksidueshëm. Shija e frutit Kabërnet Sauvignon e gërshetuar me aromën karakteristike të lisit bën që kjo verë të jetë e veçantë për llojin e vetë. Eshtë optimale për shoqërimin e mishit të zgarës, mishit të bardhë dhe djathrave të stazhionuar.Serviret në temp. 18-20°C   Alk 13.5%

Aget wine kept in oak barrels for 6 months and for a period is kept in INOX without oxidation. The taste of Cabernet Sauvignon fruit mixed with the oak aroma make it a special and unique wine. It ideally matches with roasted or grilled red meats such as game, beef or lamb and aged cheeses.Serving temperature 18 Serving temperature 18-20°C Alc 13.5%

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “KABERNET Sauvignon Rezerva”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Minimum 4 characters