KABERNELO 2019 REZERVA

(1 customer review)

3000 L00

Category: Tag: Product ID: 20940

Description

KABERNELO 2019 REZERVA 14.5 % alk

Gërshetim Sangiovese & Kabërnet Sauvignon, për-
katësisht 80% dhe 20%. Fermentimi dhe stokimi së

bashku në fuçi lisi Franceze për 36 muaj, lind kjo verë
e mrekullueshme. Ngjyrë e kuqe dhe brilante, shije e
thatë e dashur dhe emocionale.
Ideale me antipasta të ndryshme, mish të kuq, peshk
dhe djathra zgare.
Serviret në temp. 16 – 18°C

Weaving Sangiovese & Cabernet Sauvignon, 80% and
20% respectively. Fermentation and stocking together

in French oak barrels for 36 months, there is this won-
derful wine.

Brilliant red colour, dry taste, pleasant and charming,
it ideally matches with different appetizers, red meat,
fish and grilled cheeses. Serving temp. 16-18°C

1 review for KABERNELO 2019 REZERVA

  1. fabakant

    Super vere

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Minimum 4 characters