E Kuqja Shqiptare

2000 L00

Category: Tag: Product ID: 401

Description

E KUQE SHQIPTARE  Alk 14%
GOLD MEDAL AWARD

Nga gërshetimi i rrushërave Autoktonë Shqiptarë, Vlosh dhe Shesh i Zi, lind kjo verë e mrekullueshme. Ideale me antipasta të ndryshme, mish të kuq, mish të egër dhe djathra zgare.Serviret në temp. 16 – 18°C

From the combination of the Albanian native grapes, Vlosh and Sheshi i zi, we get this wonderful wine.It ideally matches with different appetizers, red meats, game and grilled cheese.Be served at 16-18°C

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “E Kuqja Shqiptare”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Minimum 4 characters