Merlot

1000 L00

Category: Tag: Product ID: 403

Description

Verë me ngjyrë të kuqe.
Ka aromë të qëndrueshme dhe origjinale të frutit.
Shije shumë të ekuilibruar.
Shoqëron mishra të kuq, të bardhë e djathëra
Serviret në temperaturë 16 – 18°C.

Wine red.
It has a lasting fragrance and original fruit. Taste It
very balanced.
Accompanies meats, red, white cheese
Serve at a temperature of 16 – 18°C.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Merlot”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Minimum 4 characters