Sangiovese

(1 customer review)

2000 L00

Category: Tag: Product ID: 406

Description

SANGIOVESE

Nga përzgjedhja e kujdesshme e rrushit SANGI-
VESE, dhe më pas nga fermentimi dhe kurimi në

çdo fazë për 3 vjet me radhë, lind kjo verë e mrekul-
lueshme dhe e veçantë në llojin e saj. Ideale me

antipasta të ndryshme, mish të kuq, peshk dhe
djathra zgare.
Serviret në temp. 16 – 18°C

From the selection of SANGIOVESE and treatment
for 3 years, it is produced this special and unique
wine. Brilliant red colour, dry taste, pleasant and

charming, it ideally matches with different appetiz-
ers, red meat, fish and grilled cheeses.

Be served at 16-18 ° C.

1 review for Sangiovese

  1. fabakant

    Super

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Minimum 4 characters